SECTOR R3271635001

269

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 300 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i rripit: Silikon

Bli me Iute Credit

Sektori është i përkushtuar për të kapërcyer sfidën më të madhe për mbrojtjen e planetit tonë! Të gjitha dërgesat e produkteve tona kryhen në një ambalazh të bërë me materiale eko-qëndrueshme, që vijnë nga zinxhiri i furnizimit që përputhet me standardet e certifikuara dhe të gjurmueshme nga FSC.

Main Menu

SECTOR R3271635001