SIF JAKOBS SJ-N42279-PKCZ-YG 17485

129

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni : Ellera
Materiali : Argjend me larje rodiumi dhe floriri 18 karat
Gjatësia : 45 cm
Gurët : Zirkon

Category:

Main Menu

SIF JAKOBS SJ-N42279-PKCZ-YG 17485