TISSOT T0064281105200

599

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT LE LOCLE

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 39 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Emri Le Locle duket të jetë një përbërës i besueshëm i suksesit. Përveçse emri i shtëpisë dhe trashëgimisë së Tissot, i vendosur në malet zvicerane Jura, është emri i një familjeje jashtëzakonisht të popullarizuar të orëve automatike. Modelet shfaqin elegancë të shkëlqyeshme me detaje të tilla si numra romakë dhe një nënshkrim tradicional Le Locle që plotësojnë pamjen e elegancës klasike.

Main Menu

TISSOT T0064281105200