TISSOT T0554171101800

504

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT CHONOGRAPH

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 42 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Tissot Chonograph PRC 200 FIE nderon pasionin e vjetër të markës dhe përfshirjen në disiplinën sportive me precizion të lartë dhe të pasur me traditë të gardhit. Identiteti i brendshëm i kësaj ore si precize, e fortë dhe klasike, partnere me dizajnin mahnitës bashkëkohor. Ora integron një takimetër të shënuar nga 60 në 400, për të përshtatur kërkesat e përdoruesve për saktësi. Historia e gjatë e gardhit, që daton në shekullin e gjashtëmbëdhjetë, nënvizohet me numra romakë të guximshëm në orën 12. Dora e dytë në formë epée, pasqyron mprehtësinë dhe shkëlqimin e pajisjeve të gardhit, ndërsa e bardha aludon në veshjet tradicionale të veshura për këtë sport.

Main Menu

TISSOT T0554171101800