TISSOT T0634091605800

372

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT TRADITION

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 39 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Familja Tissot Tradition i jep prodhimit të orëve ultra-moderne një nuancë të justifikuar nostalgjie, duke i dhënë teknologjisë së sotme një firmë dizajni të stilit të cilësisë së mirë. Funksionimi i teknologjisë së lartë është i balancuar në mënyrë të përkryer me detaje klasike dhe përfundime delikate me pamje të cilësisë së mirë. Këto plotësohen nga elementë të dizajnit si dekorimi i guilloche dhe një kasë e lakuar butësisht. Tradita Tissot u premton përdoruesve orë të pafundme saktësie me pamje të qëndrueshme të bukur.

Main Menu

TISSOT T0634091605800