TISSOT T0914204720701

1,170

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT T-TOUCH

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i rripit: Silikon

Materiali i xhamit: Xham zafiri

MODEL DIGJITAL:

  • Karikim solar
  • Termometër,
  • Zonë kohore
  • Alarm
  • Altimetër
  • Busull
  • Koha Botërore
Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Familja Tissot Tradition i jep prodhimit të orëve ultra-moderne një nuancë të justifikuar nostalgjie, duke i dhënë teknologjisë së sotme një firmë dizajni të stilit të cilësisë së mirë. Funksionimi i teknologjisë së lartë është i balancuar në mënyrë të përkryer me detaje klasike dhe përfundime delikate me pamje të cilësisë së mirë. Këto plotësohen nga elementë të dizajnit si dekorimi i guilloche dhe një kasë e lakuar butësisht. Tradita Tissot u premton përdoruesve orë të pafundme saktësie me pamje të qëndrueshme të bukur.

Main Menu

TISSOT T0914204720701

1,170

Add to Cart