TISSOT T0954103705700

429

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT QUICKSTER

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i rripit: Textil

Materiali i xhamit: Xham zafiri

 

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Tissot Quickster është rikthyer në koleksionin sportiv duke kombinuar sportin dhe modernitetin duke mbajtur një dizajn të përjetshëm që ofron stil, prakticitet dhe besueshmëri zvicerane.

Main Menu

TISSOT T0954103705700