TISSOT T0960091112100

348

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT QUICKSTER

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 26 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Start checkout with iute
Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Tissot Quickster është rikthyer në koleksionin sportiv duke kombinuar sportin dhe modernitetin duke mbajtur një dizajn të përjetshëm që ofron stil, prakticitet dhe besueshmëri zvicerane.

Main Menu

TISSOT T0960091112100