TISSOT T0974102603800

396

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT BRIDGEPORT

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Orët Tissot Bridgeport mbështjellin mekanizmin  në një stil të sofistikuar. Prodhimi tradicional i orës festohet përmes përdorimit të skemave të ngjyrave ari ose argjendi dhe kombinimet e tyre. Modelet e ndryshme të këtij koleksioni, me numrat e tyre të ndryshëm dhe detajet delikate që u japin atyre pamjen dhe stilin e tyre, sigurohen që të ketë një orë për të gjithë, ndërsa një përzgjedhje e bashkëngjitjeve shton një prekje të mëtejshme klasi. Këto orë janë partnerët e përsosur për adhuruesit e precizionit të bukur.

Main Menu

TISSOT T0974102603800