TISSOT T1014101644100

276

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT PR 100

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 39 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Tissot PR 100 është një orë klasike e destinuar për t’u veshur shpesh dhe për çdo rast. Ai përmban fytyrën e thjeshtë dhe elegante për të cilën është dashur koleksioni, me estetikën e zhveshur që simbolizon luksin, cilësinë dhe stilin klasik.

Main Menu

TISSOT T1014101644100