TISSOT T1014171104100

420

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT PR 100

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 41 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Tissot PR 100 është një orë klasike e destinuar për t’u veshur shpesh dhe për çdo rast. Ai përmban fytyrën e thjeshtë dhe elegante për të cilën është dashur koleksioni, me estetikën e zhveshur që simbolizon luksin, cilësinë dhe stilin klasik.

Main Menu

TISSOT T1014171104100

420