TISSOT T1019101103100

335

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT PR 100 SPORT

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 36 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Qëllimi i Tissot PR 100 Sport është të propozojë një orë sportive dhe elegante për pamjen e përditshme. Ai përmban fytyrën e thjeshtë dhe elegante për të cilën është dashur koleksioni. Ora është rezistente ndaj ujit deri në një presion prej 10 bar (100 m/330 ft) dhe numri është i veshur me indekse me material luminescent duke i dhënë një prekje elegante dhe origjinale kësaj ore të re.

Main Menu

TISSOT T1019101103100