TISSOT T1019173311601

659

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT PR 100 SPORT  CHONOGRAPH

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 38 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Ndërsa koleksioni PR 100 feston forcën, ai nuk e neglizhon estetikën e tij femërore. Me stile të ndryshme për të zgjedhur, çdo grua do të gjejë diçka për të dashur në këto orë Sport&Chic që janë gjithashtu praktike, falë indekseve dhe akrepave të vendosura me materiale lumineshente që ofrojnë shikueshmëri të përsosur.

Main Menu

TISSOT T1019173311601

659