TISSOT T1031102203300

492

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT BELLA ORA PICCOLA

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 27 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Djalli është në detaje kur bëhet fjalë për Tissot Bella Ora, ku rriqrat e ndërlikuara të dizajnit çojnë në një rezultat të zgjuar dhe të sofistikuar. Dizajni luksoz përdor xhami të lakuar, një kornizë konkave dhe një kurorë kabokon për të krijuar një siluetë të lëmuar, ndërsa pjerrësia e lëmuar në brirë dhe indekset romake shtojnë një skaj të rritur dhe magjepsës. Prekje të tjera, si byzylyku i bizhuterive dhe banaku i dytë i vogël në numërues, rrisin faktorin e elegancës dhe shtojnë prekje delikate dekorative në atë që është një orë femërore, por e rafinuar.

Main Menu

TISSOT T1031102203300