TISSOT T1032103601800

325

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT BELLA ORA ROUND

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 38 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Klasike moderne, falë formës së saj unike të lidhur me një dizajn minimalist dhe zbukurime romantike, Tissot Bella Ora Round e merr frymëzimin e saj nga një stil bohem dhe elegant. Lehtë për t’u veshur, çdo orë në këtë koleksion vjen me dy rripa të ndërrueshëm, duke e bërë atë aksesorin perfekt për çdo veshje.

Main Menu

TISSOT T1032103601800