TISSOT T1033103611101

389

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT BELLA ORA 

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 31.4 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Djalli është në detaje kur bëhet fjalë për Tissot Bella Ora, ku rriqrat e ndërlikuara të dizajnit çojnë në një rezultat të zgjuar dhe të sofistikuar. Dizajni luksoz përdor xhami të lakuar, një kornizë konkave dhe një kurorë kabochon për të krijuar një siluetë të lëmuar, ndërsa pjerrësia e lëmuar në nyjet dhe indekset romake shtojnë një skaj të rritur dhe magjepsës. Prekje të tjera si byzylyku i bizhuterive dhe banaku i dytë i vogël në dial up faktorin e elegancës dhe shtojnë prekje delikate dekorative në atë që është një orë femërore, por e rafinuar.

Main Menu

TISSOT T1033103611101