TISSOT T1064173605100

570

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT V8

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 42.5 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Tissot V8 është një motor i fuqishëm për kyçin e dorës. Frymëzuar nga makinat e garave të viteve ’60, modeli i guximshëm me 3 duar zë me siguri pozicionin e tij në “rrjetin” e produkteve Tissot me kornizat e tyre të takimetrit të frymëzuar nga pulti. Modelet Tissot V8 do t’u bëjnë thirrje përdoruesve me një dozë të mirë adrenaline në jetën e tyre dhe zero tolerancë për të humbur veprimin.

Main Menu

TISSOT T1064173605100