TISSOT T1092101103100

249

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT EVERYTIME

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 30 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Gama e Tissot Everytime kujdeset për një spektër të tërë humoresh dhe shijesh me forma, tone dhe stile të ndryshme. Edhe pse secila prej këtyre pjesëve përcjell qëndrime dhe karaktere të ndryshme, ato ende kanë një gjë të përbashkët – aftësinë e tyre për të qenë aksesori i përsosur çdo herë!

Main Menu

TISSOT T1092101103100