TISSOT T1144171703702

465

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT PRVC 200

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 43 mm

Materiali i rripit: Silikon

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Dizajni i PRC 200 ilustron një kornizë të reduktuar duke e bërë numrin të duket shumë i madh, gjë që kontribuon në pamjen moderne dhe një pamje të qartë të kohës. Ora është gjithashtu rezistente ndaj ujit deri në 20 bar (200 m/660ft) dhe e pajisur me një takimetër, kurorë me vidë dhe kasë prapa.

Main Menu

TISSOT T1144171703702

465