TISSOT T1154071704100

645

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT T-RACE

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Tissot T-Race është një fitues brenda dhe jashtë qarkut. Detajet e dizajnit të frymëzuara nga garat me biçikleta dhe stili dinamik, me një dozë të vogël ngjyrash të mrekullueshme, i përshtatin këto modele dhe u jep atyre një pozicion fillestar po aq të fortë. Me Tissot T-Race, pasioni i Tissots për sportin motorik po përshpejtohet në korsinë e shpejtë të modës.

Main Menu

TISSOT T1154071704100

645