TISSOT T1154073705100

695

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT T-RACE

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Tissot T-Race, ka një karakter të fortë dhe shumë detaje të frymëzuara nga garat me motoçikleta. Ky edicion i kufizuar me një lëvizje automatike është një domosdoshmëri për çdo adhurues të MotoGPâ„¢. Pjesa e pasme transparente është frymëzuar nga forma e një rrote motoçiklete. Korniza e diskut të frenave është një nga karakteristikat ikonike të tij. Ajo është portretizuar gjithashtu në masën lëkundëse të lëvizjes swissmatic, e parë përmes kasës transparente të pasme.

Main Menu

TISSOT T1154073705100

695