TISSOT T1184101105700

335

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT HERITAGE VISODATE

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Start checkout with iute
Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Në vitet 1950, Tissot festoi njëqindvjetorin e saj me një sërë risive – një prej të cilave ishte integrimi i një funksioni data në mekanizmin automatik në një orë të quajtur Visodate. Tissot Heritage Visodate e përkthen nostalgjinë në orë bashkëkohore kushtuar detajeve. Një numërues i lakuar butësisht pasqyron xhamin me kupolë prej safiri, që të dyja të përshtatura për të treguar një datë qartësisht të dukshme. Logot historike të Tissot në numërues, këllëf prapa, kurorë dhe shtrëngim janë një urë lidhëse midis së shkuarës dhe së tashmes.

 

Main Menu

TISSOT T1184101105700