TISSOT T1206071104101

1,075

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT SEASTAR 2000 PROFESIONAL

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 600 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 46 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Familja e orëve të zhytjes Tissot mirëpret një version të ri, të avancuar, teknik, Seastar 2000 Professional. Profili i saj shënon çdo kuti për një orë me performancë të lartë: rezistente ndaj ujit deri në 600 metra, valvul helium, certifikim ISO 6425, kalibër automatik me rezervë fuqie afatgjatë, kornizë qeramike. Me nuancën e saj blu të modeluar në valë dhe me dizajnin e saj pa kompromis, ajo është gjithashtu një orë që synon entuziastët e stilit ekstrem detar.

 

Main Menu

TISSOT T1206071104101

1,075