TISSOT T1222102203300

439

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT CARSON PREMIUM

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 30 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

 

Tissot Carson është një pjesë e përjetshme, e cila i përshtatet çdo kohe dhe vendi.

Main Menu

TISSOT T1222102203300