TISSOT T1224072203100

750

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT CARSON PREMIUM

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Tissot Carson, një matës i të gjitha kohërave që i përshtatet çdo kohe apo vendi, do të jetë partneri i përsosur për t’ju shoqëruar në çdo rast të mrekullueshëm në jetën tuaj, në mënyrë që çdo moment që jetoni të jetë në kohën e duhur. Stili i tij klasik e lejon atë të mos dalë kurrë nga koha, ndërkohë që i jep pamjen e tij të mrekullueshme, të theksuar nga një dizajn i këndshëm i numrit dhe akrepat e zgjatur të hollë që lëvizin rreth numrit në kohë.

Main Menu

TISSOT T1224072203100