TISSOT T1224101103300

349

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT CARSON PREMIUM

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Ky koleksion ofron një kombinim të rrallë të thjeshtësisë dhe elegancës për orët klasike. Për një prekje të sofistikimit, ndërkohë që mbeten klasike dhe moderne, figurat e holla romake shfaqen në numërues.

Main Menu

TISSOT T1224101103300