TISSOT T1224101603300

305

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT CARSON PREMIUM

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Ky koleksion ofron një kombinim të rrallë të thjeshtësisë dhe elegancës për orët klasike. Për një prekje të sofistikimit, ndërkohë që mbeten klasike dhe moderne, figurat e holla romake shfaqen në numërues. I disponueshëm në dy madhësi Tissot Carson mund të shijohet si nga femrat ashtu edhe nga meshkujt. Për më tepër, ky version i familjes Carson është i pajisur me një gjeneratë të re të lëvizjes kuarci të quajtur, F0X heavydrive. Dizajni i tij theksohet nga duart dhe indekset e holla, të lakuara, si dhe nga kthesa elegante e kornizës së dyfishtë të gadroonit. I pasur me ngjyra, ai sugjeron një gamë të gjerë mundësish për duart, numrat, rripat dhe indekset.

Main Menu

TISSOT T1224101603300