TISSOT T1224231103300

369

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT CARSON PREMIUM GENT

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Nga shikimi i parë, është e qartë se faza e shpejtë Carson Gent Premium Moonphase mbart një atmosferë të qetë sofistikimi. Kutia e tij prej çeliku 40 mm dhe byzylyku me pesë lidhje janë derdhur në çelik inox të lëmuar dhe të krehur, ndërsa numri i tij argjendi është zbukuruar me shënues të numrave romakë të orës dhe një funksion poetik të fazës së hënës, i cili gjurmon përparimin e hënës nëpër qiell. Shenja të tjera të cilësisë së tij vijnë në xhamin e tij safir rezistent ndaj gërvishtjeve dhe kapësin flutur që e siguron atë në kyçin e dorës. Një dizajn simpatik, pa mundim që, ashtu si dashuria e vërtetë, do t’i rezistojë kohës.

Main Menu

TISSOT T1224231103300

369