TISSOT T1224231604300

329

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT CARSON PREMIUM GENT

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

I pasur me ngjyra, ai sugjeron një gamë të gjerë mundësish për duart, numrat, rripat dhe indekset. Ky koleksion ofron një kombinim të rrallë të thjeshtësisë dhe elegancës për orët klasike.

Main Menu

TISSOT T1224231604300