TISSOT T1256171605100

399

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT SUPERSPORT CHRONO

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45.5 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Një koleksion krejt i ri, Tissot Supersport Chrono është një koleksion mashkullor, dinamik dhe futurist, i cili ofron një gamë të gjerë referencash duke i dhënë të gjithëve mundësinë të zgjedhin orën që i përshtatet më së miri kyçit të dorës. Tissot Supersport Chrono ka linja të drejta dhe skaje të mprehta me një dizajn të guximshëm në kutinë 45,5 mm. Numri ka indekse të mbushura me SuperLuminova® dhe aplikacione asimetrike që shtojnë një efekt të fuqishëm 3D, një pamje dinamike dhe mundëson një lexueshmëri mbresëlënëse në kushte të errëta.

Main Menu

TISSOT T1256171605100