TISSOT T1260101101300

399

In stock

SPECIFIKAT

TISSOT BRLLISSIMA

Mekanizmi: Zvicerian

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 26 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Bli me Iute Credit

Bellissima delikate është krijuar për t’u veshur për ato momente magjike dhe raste të veçanta, për të përqafuar bukurinë tuaj të përjetshme.

Main Menu

TISSOT T1260101101300