TISSOT T1274071604101

729

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT GENTLEMAN

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Frymëzuar nga një orë Tissot e viteve 1960, por e projektuar veçanërisht për njeriun aktiv dhe modern të sotëm. Prekja klasike dhe elegante e bën këtë orë të përshtatshme për çdo lloj rasti. Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium ka një kuti ekspozite mbrapa, duke ju lejuar të admironi lëvizjen Powermatic 80 duke përdorur një susta ekuilibri silikoni për jetëgjatësi më të madhe, saktësi të shtuar dhe rezistencë ndaj fushave magnetike. Lëvizja krenohet me një rezervë mbresëlënëse të energjisë prej 80 orësh, kur shumica e lëvizjeve automatike kanë një rezervë energjie prej rreth 40 orë. Së fundi, rotori është i gdhendur imët me Valët e dekorimit.

Main Menu

TISSOT T1274071604101

729