TISSOT T1374072103100

785

Out of stock

SPECIFIKAT

TISSOT PRX 

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

Nëse jeni duke kërkuar për një orë të hollë e të lëmuar me një ndjesi autentike të viteve ’70, mos kërkoni më larg se PRX Powermatic 80. Krijuar për ata që kanë një sy për dizajn dhe e mbushur me karakteristika të shekullit të njëzetë e një në një formë kutie Tissot nga viti 1978 , PRX është një domosdoshmëri në listën e dëshirave të çdo adhuruesi të orës. Lëvizja vetë-mbështjellëse Powermatic 80 jep besueshmëri dhe saktësi falë supës inovative të flokëve Nivachron. Me 80 orë rezervë energjie, është një lëvizje moderne e krijuar për të mbajtur ritmin me stilet e jetesës së zënë.

Main Menu

TISSOT T1374072103100

785