TRUSSARDI R2451148002

199

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: T-logo

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i rripit : Silikon

Bli me Iute Credit

TRUSSARDI R2451148002

Ore multifunksionale per meshkuj Trussardi prej çeliku dhe silikoni. Kasa e xhamit eshte prej metali me diametër 45 mm dhe xham mineral.


Preciosa – e cmuar si koha!

Main Menu

TRUSSARDI R2451148002