TRUSSARDI R2453141503

149

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: T-Bent

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 32 mm

Materiali i  zinxhirit : Çelik i pastër

Categories: , , , Tags: , , , , , , , ,

TRUSSARDI R2453141503

Ora per femra Trussardi dhe dizajni i saj i vecante, japin nje eksperience te vecante dhe te sakte te kohes.

Me xham te bere nga kristal mineral, kombinon finesen tradicionale italiane me saktesine.

Forma e rrumbullaket e kases, e kombinuar me rripa celiku nxjerr ne pah nuancen roze dhe krijon nje pamje moderne dhe te sofistikuar.


Preciosa – e cmuar si koha!

Main Menu

TRUSSARDI R2453141503