TRUSSARDI R2453142503

199

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: T-Original

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 28 mm

Materiali i  zinxhirit : Çelik i pastër

Categories: , , , Tags: , , , , , ,

TRUSSARDI R2453142503

Ora e femrave Trussardi me dizajn unik , japin nje eksperience te sakte te kohes.

Me xham te bere nga kristal mineral, kombinon finesen tradicionale italiane me saktesine.

Forma e rrumbullaket e kases, e kombinuar me rripa metalik nxjerr ne pah nje pamje moderne dhe te sofistikuar.


Preciosa – e cmuar si koha!

Main Menu

TRUSSARDI R2453142503

199