TRUSSARDI R2453147015

149

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: T-Couple

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 41 mm

Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

TRUSSARDI R2453147015

Zbuloni stilin italian te perzgjedhjes se re te orave per meshkuj Trussardi: aksesore elegante dhe praktike per te kompletuar cdo pamje.


Preciosa- E cmuar si koha!

Main Menu

TRUSSARDI R2453147015

149