• CASIO ESK-300L-7AVUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 55 mm

  Trashësia e kasës: 12.4 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

   

   

  • Neo-ekran
  • Koha botërore
  • Data
  • Alarmi gjatë ditës
  • Vidhosja e kapakut të pasmë të orës
  169
 • CASIO ERA-600SG-1A9VUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 47 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Akrepë lumineshente
  • Indekset lumineshente
  • Drita e prapme LED
  • Termometri
  • Funksioni i kohës botërore
  • Timer
  • 5 alarme ditore
  • Sinjali i orës së rrumbullakët
  • Formati 12/24 orësh
  259
 • CASIO ERA-500L-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 45 mm

  Trashësia e kasës: 13 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

   

   

  • Dritë LED super-auto
  • Ekran neoni
  • Termometri
  • Koha botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë.
  • 5 alarme ditore
  • Tingulli i tastit mund të ndizet dhe fiket
  • Kalendari automatik
  • Formati 12/24 orësh
  249
 • CASIO EQB-1000XD-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 46 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  Materiali i xhamit: Xham zafiri

   

  • Panel diellor
  • Bluetooth
  • Kalendari automatik
  • Koha e dyfishtë
  • Alarmi
  • Mënyra e kursimit të energjisë
  • Kronometri
  • Neobride
  389
 • CASIO EFV-620D-1A4VUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 55 mm

  Trashësia e kasës: 11.8 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Neo-ekran
  • Shfaqja e datës
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 1 orë
  • Kapje sigurie
  109
 • CASIO EFV-620D-1A2VUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 55 mm

  Trashësia e kasës: 11.8 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Neo-ekran
  • Shfaqja e datës
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 1 orë
  • Kapje sigurie
  109
 • CASIO EFS-S590D-1AVUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia e kasës: 10 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Kronografi,
  • Data,
  • Shkëlqimi Diellor,
  • Kronometri,
  • Kohëmatësi
  245
 • CASIO EFR-554TR-2AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice Bluetooth Toro Rosso Limited Edition

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 51.5 mm

  Trashësia e kasës: 12.7 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Funksioni i ndalimit – 1/100 sek. – 1 orë
  • Shfaqja e datës
  • NEO-DISPLAY
  239
 • CASIO EFR-549L

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 56.2 mm

  Trashësia e kasës: 12.3 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Kronometër 1 sekondë
  • Kapaciteti matës: 29’59
  • Matja e kohës
  • Shfaqja e datës
  • Koha e rregullt Analoge
  • 3 funksione matëse kohe  (minuta kronometër, sekonda kronometër, 24 orë)
  179
 • CASIO EFR-543D-1A4VUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 46 mm

  Trashësia e kasës: 13 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  •  Funksion 24 orësh
  • Ndarje në sekonda të veçantë
  • Kronografi
  • Kalendari automatik me datën
  149
 • CASIO EFA-131BK-1AVEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Edifice

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 46 mm

  Trashësia e kasës: 13 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • Blic alarmi
  • Ora botërore
  • 5 alarme ditore
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Kohëmatësi i numërimit mbrapsht
  199
 • CASIO EF-527D-3AVUEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 46 mm

  Trashësia e kasës: 13 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Neo-ekran
  • Shfaqja e datës
  • Funksioni i rregullit të rrëshqitjes
  • Kapje sigurie tek zinxhiri

   

  179
 • CASIO CA-506

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Casio Calculator

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Trashësia e kasës: 9 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor
  • Formati 12/24 orësh
  • Zona e dytë kohore
  • Makinë llogaritëse
  • Kalendari i plotë automatik

   

  69
 • CASIO BEM-506

  SPECIFIKAT

  Koleksioni:  Casio

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Trashësia e kasës: 12 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

                              

  199
 • CASIO B650WD-1AEF

  SPECIFIKAT

  Koleksioni:  Casio Vintage

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Madhësia e kasës: 43.1 mm

  Trashësia e kasës: 10.5 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh                               
  59

Main Menu