• CALVIN KLEIN K8M2112N

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni: High Noon

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40 mm

  Trashësia e kasës: 9 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  270
 • CALVIN KLEIN 25200158

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni: Expression

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Trashësia e kasës: 6.75 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  189
 • CALVIN KLEIN 25200033

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni: Iconic

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Trashësia e kasës: 6.75 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  169
 • CALVIN KLEIN 25200028

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni: Iconic

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40 mm

  Trashësia e kasës: 6.85 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  179
 • CASIO MTH-1060GL-1AER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Casio

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 39  mm

  Trashësia e kasës: 8 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 30 M

  116
 • CASIO LTP-E148L-7AEF

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Retro Vintage

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40  mm

  Trashësia e kasës: 7 mm

  Materiali i rripit : Lëkurë

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 30 M

  75
 • CASIO LTP-E118G-7AEF

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : VINTAGE Classic

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40  mm

  Trashësia e kasës: 8 mm

  Materiali i zinxhirit : Celik i pastër

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 50 M

  109
 • CASIO LTP-E118D-7AEF

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : VINTAGE Classic

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40  mm

  Trashësia e kasës: 8 mm

  Materiali i zinxhirit : Celik i pastër

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 50 M

  75
 • G-SHOCK GMA-S120GS-3AER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Classic

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 45.9  mm

  Trashësia e kasës: 15.8 mm

  Materiali i rripit : Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200

  • Koha botërore : 29 zona kohore
  • Kronometër 1/1000 sekondë
  • 5 alarme ditore
  • Dritë LED
  • Kalendari i plotë automatik (deri në vitin 2099)
  • Saktësia: ±15 sekonda në muaj
  • Formati 12/24 orësh

   

  155
 • G-SHOCK GBD-H1000-1A9ER

  Koleksioni :  G-SQUAD

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 55  mm

  Trashësia e kasës: 20.4 mm

  Materiali i rripit: Plastik

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  • USB dhe energji diellore
  • Navigimi GPS
  • Matja e rrahjeve të zemrës
  • Rezistent ndaj goditjeve, ujit, baltës, pluhurit, temperaturave të ulëta
  • Kompas, termometër, barometër, lartësimatës, pedometër
  • Ndriçimi i ekranit LED
  • Bluetooth
  • Ora botërore (38 zona kohore)
  • 12/24- formati i orës
  550
 • G-SHOCK GA-2100NN-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni :  Classic Style

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 45.4 mm

  Trashësia e kasës: 11.8 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Formati 12/24 orë
  • Saktësia : +/- 15 sekonda në muaj
  • Funksioni i alarmit : 5 alarme ditore
  • Auto Kalendar
  • Jetëgjatësia e baterisë: Përafërsisht 3 vjet
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në faqen e orës
  • Pesha:(GRAM) 51
  155
 • G-SHOCK GA-2100-5AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : G- Classic

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 45.4 mm

  Trashësia e kasës: 11.8 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • SAKTËSIA +/- 15 sekonda në muaj
  • AUTO KALENDAR
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në faqen e orës
  • Funksioni i alarmit: Sinjali i orës: Ora bie çdo orë
  • Jetëgjatësia e baterisë :Përafërsisht 3 vjet
  • PESHA (GRAM) 51

   

   

  135
 • G-SHOCK DW-6900SK-1ER

  SPECIFIKAT

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia e kasës: 16.3 mm

  Materiali i rripit: Plastik

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200

  • Formati 12/24 orësh
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë – 24 orë
  • Dritë LED
  • Alarmi i shumëfishtë
  • Rezistent ndaj goditjeve
  • Kalendari i plotë automatik
  • Kronometër 1/100 sekondë – 24 orë
  145
 • G-SHOCK DW-5600RB-3ER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Retro Square Army

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 42.8 mm

  Trashësia e kasës: 13.4 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 m

  • Format 12 dhe 24 orë
  • Koha normale: Ora, minuta, sekonda, , muaji, data dhe dita
  • Kalendari i plotë automatik (deri në vitin 2099)
  • Ndricimi : Shkëlqimi i dritës së prapme elektrolumineshente
  • Kronometër 1/100 s.
  • Jetëgjatësia e përafërt e baterisë: 2 vjet
  • Pesha : 53 g
  119

Main Menu