Preciosa siguron transport të shpejtë dhe të sigurt kudo në Shqipëri dhe rajon.
Gjatë tërheqjes së pakos ju keni gjithmonë të drejtën e hapjes së pakos dhe verifikimin e produktit përpara sesa të paguani.
Pakoja juaj gjithmonë është e shoqëruar me faturë fiskale(kupon tatimor) me vlerën reale të produktit.

  • Kosto e transportit për brenda vendit janë 200 lekë në Tiranë dhe 300 lekë nëqytetet e tjera. 
  • Kosto e transportit në Kosovë është 7 euro
  • Kosto e transportit në Maqedonin e Veriut është 7 euro
  • Kosto e transportit në destinacione të tjera, varen nga vendndodhja, dhe pesha.

Kohëzgjatja e transportit

  • Transporti brenda Tiranës kryhet brenda 24 orëve
  • Transporti në rrethe kryhet brenda 24-48 orëve
  • Transporti në Kosovë kryhet brenda 3-5 ditëve
  • Transporti në Maqedoninë e Veriut kryhet brenda 5-7 ditëve.

Main Menu