• LIU JO SWLJ057

  Koleksioni: SMARTWATCH EYE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 39.5 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  149
 • LIU JO SWLJ056

  Koleksioni: SMARTWATCH EYE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 39.5 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  149
 • LIU JO SWLJ055

  Koleksioni: SMARTWATCH EYE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 39.5 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  139
 • LIU JO SWLJ054

  Koleksioni: SMARTWATCH VOICE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 37 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  159
 • LIU JO SWLJ053

  Koleksioni: SMARTWATCH VOICE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 37 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  159
 • LIU JO SWLJ052

  Koleksioni: SMARTWATCH VOICE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 37 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  149
 • LIU JO SWLJ051

  Koleksioni: SMARTWATCH VOICE

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 37 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
  149
 • LIU JO SWLJ050

  Koleksioni: SMARTWATCH DANCING

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 42 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  199
 • LIU JO SWLJ049

  Koleksioni: SMARTWATCH DANCING

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 42 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  199
 • LIU JO SWLJ048

  Koleksioni: SMARTWATCH DANCING

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 42 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  179
 • LIU JO SWLJ047

  Koleksioni: SMARTWATCH GO

  Rezistenca  ndaj ujit : 50M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • GPS
  159
 • LIU JO SWLJ045

  Koleksioni: SMARTWATCH GO

  Rezistenca  ndaj ujit : 50M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • GPS
  159
 • LIU JO SWLJ044

  Koleksioni: SMARTWATCH GO

  Rezistenca  ndaj ujit : 50M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • GPS
  159
 • LIU JO SWLJ042

  Koleksioni: SMARTWATCH FIT

  Rezistenca  ndaj ujit : 50M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 23 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i oksigjenit
  • Matës i kalorive
  • Matës i presionit të gjakut
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  89
 • LIU JO SWLJ041

  Koleksioni: SMARTWATCH FIT

  Rezistenca  ndaj ujit : 50M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 23 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i oksigjenit
  • Matës i kalorive
  • Matës i presionit të gjakut
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Kontrolli i muzikës
  • Rikujtues aktiviteti
  • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  89

Main Menu