• BULOVA 98L277

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Sutton

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 28 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  269
 • BULOVA 96X160

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Duality

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 34 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  899
 • G-SHOCK GMA-S2100-7AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni: Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 42.9 mm
  Trashësia e kasës: 11.2 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Sensori i lëvizjes së dorës
  • Tonet e butonave ndizen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh

  129
 • CASIO AQ-800ECGG-4AEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  : Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 32 mm
  Trashësia e kasës: 8.7 mm
  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Kronometër 1/100 e sekondës
  • Kapaciteti matës: 59’59.99”
  • Alarmi ditor
  • Sinjali i kohës
  • Kalendari automatik (28 ditë për shkurt)
  • Saktësia: ±30 sekonda në muaj
  • Formati 12/24 orësh
  • Dixhitale: Ora, minuta, sekonda, pm, muaji, data, dita
  95
 • G-SHOCK GM-S2100GB-1AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni: G-SHOCK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 40.4 mm
  Trashësia e kasës: 11 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orësh
  • Saktësia +/- 15 sekonda në muaj
  • 5 Alarme ditore
  • Auto Kalendar
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në faqen e orës
  • Kapaciteti matës: 24 orë
  • Koha Botërore
  • Dritë LED
  229
 • CASIO LA670WEGA-1EF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  : CASIO
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 25 mm
  Trashësia e kasës: 8 mm
  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 1 orë
  • 7 kohëmatës të paracaktuar (deri në 30 min)
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  69
 • RODANIA R11026

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Gstaad

  Mekanizmi i orës: Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M):50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 32 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  Materiali i xhamit: Xham zafir

   

  169
 • RODANIA R11025

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Gstaad

  Mekanizmi i orës: Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M):50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 32 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  Materiali i xhamit: Xham zafir

   

  169
 • RODANIA R11024

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Gstaad

  Mekanizmi i orës: Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M):50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 32 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  Materiali i xhamit: Xham zafir

   

  179
 • RODANIA R10015

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Montreux

  Mekanizmi i orës: Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M):50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  Materiali i xhamit: Xham zafir

  Gurët : Zirkon

  249
 • RODANIA R10010

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Montreux

  Mekanizmi i orës: Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M):50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  Materiali i xhamit: Xham zafir

  Gurët : Zirkon

  249
 • TRUSSARDI R2453157505

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Small Wrist

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 32 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  189
 • TRUSSARDI R2453152511

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: T-start

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 34 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  159
 • GUESS GW0033L7

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Cosmo

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 36 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  195
 • GUESS GW0033L8

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Cosmo

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 36 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  189

Main Menu