• G-SHOCK GMA-S2100BA-4AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 42.9 mm
  Trashësia e kasës: 11.2mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Koha botërore
  • Kronometër 1/100 sekondë
  • 5 alarme ditore
  • Dritë LED e dyfishtë
  • Kalendari i plotë automatik (deri në vitin 2099)
  • Saktësia: ±15 sekonda në muaj
  • Formati 12/24 orësh
  129
 • G-SHOCK GA-900-1AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 49.5 mm
  Trashësia e kasës: 16.9 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 1 orë
  • 5 alarme ditore
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  135
 • G-SHOCK GA-2100-1AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:
  Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 45.4 mm
  Trashësia e kasës: 11.8mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Neo-ekrani
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 orë
  • Alarmi i shumëfishtë
  • Kalendari automatik (dita, muaji, viti)
  • Matja e kohës 12/24 orë
  • Xhami mineral
  135
 • G-SHOCK GM-114GEM-1A9ER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 48.8 mm
  Trashësia e kasës: 16.9 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orësh
  • Saktësia +/- 15 sekonda në muaj
  • 5 alarme ditore
  • Kalendar automatik
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në ekranin e orës
  • Dritë LED
  • Koha botërore

   

  369
 • G-SHOCK GA-B001G-1AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 46 mm
  Trashësia e kasës: 13.8 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Gjetësi i telefonit
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orë
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  169
 • G-SHOCK GBD-800UC-3ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:G-Squad
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 48.6 mm
  Trashësia e kasës: 15.5 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Super Auto Dritë LED
  • Gjurmues hapash
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i ndalimit – 1/100 sekonda – 24 orë
  • 5 kohëmatës – 60 minuta (me funksion të përsëritjes automatike)
  • Ndezja/fikja e tasteve
  • Kalendari automatik me datën, muajin dhe ditën e javës
  121
 • G-SHOCK GG-B100Y-1AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:Sports,Outdoor
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 51.3 mm
  Trashësia e kasës: 19.4 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Dritë LED automatike
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Barometri (260 / 1100 hPa)
  • Termometri (-10°C / +60°C)
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Gjetësi i telefonit
  449
 • G-SHOCK GM-S110B-8AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 42 mm
  Trashësia e kasës: 13 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Tonet e butonave janë ndezur/fikur
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orë
  • Xhami mineral
  229
 • G-SHOCK GBD-200-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:G-Squad
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 45.9mm
  Trashësia e kasës: 15 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Shfaqja e konsumit të kalorive
  • Ky funksion llogarit kaloritë që keni përdorur dhe ruan rezultatin në memorie
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 60 min. (me përsëritje automatike)
  169
 • G-SHOCK GM-6900GDA-9ER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 49.7 mm
  Trashësia e kasës: 18.6 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni.
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Një diodë drite pulson sapo të arrihet një alarm, koha e numërimit mbrapsht ose sinjali i orës
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 orë (me përsëritje automatike)
  • Alarmi i shumëfishtë
  • Formati 12/24 orësh

  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve

   

  239
 • G-SHOCK DW-6900GDA-9ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 50 mm
  Trashësia e kasës: 18.7 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Kalendari i plotë automatik (deri në vitin 2099
  • Formati 12 dhe 24-orësh
  • Një pllakë elektrolumineshente ndizet për lexim të lehtë
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 orë (me përsëritje automatike)
  • Alarmi i shumëfishtë, sinjal orar

   

  169
 • G-SHOCK GBD-800UC-5ER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : G-Squad

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 48.6  mm

  Trashësia e kasës: 15.5 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Koha Botërore
  • Formati 12/24 orësh
  • Kalendar automatik me datën, muajin dhe ditën e javës
  • Alarmi
  • Bluetooth
  • Gjetës telefoni

   

  121
 • G-SHOCK GMA-S2100-4AER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Sports

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 43  mm

  Trashësia e kasës: 11 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  129
 • G-SHOCK GA-B2100BNR-1AER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Sports

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 45.4  mm

  Trashësia e kasës: 11.9 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Gjetësi i telefonit
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin

   

   

  165
 • G-SHOCK GMA-S2100BA-2A1ER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Sports

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 42.9  mm

  Trashësia e kasës: 11.2 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Koha Botërore
  • Formati 12/24 orësh
  • Kalendari automatik
  • Kronometër 1/100 sekondë
  • Dritë LED e dyfishtë
  129

Main Menu