• G-SHOCK GA-110SKE-8AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Baby – G

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 51.2 mm

  Trashësia e kasës: 15.8 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Ora botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave janë ndezur/fikur
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  145
 • G-SHOCK GMA-B800-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Classic

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 45.2 mm

  Trashësia kasës: 15.5 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Bluetooth® Smart
  • Smartphone time
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • GPS i telefonit
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  169
 • G-SHOCK BA-110PL-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Baby – G

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Madhësia e kasës: 43 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Ora botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave janë ndezur/fikur
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  135
 • G-SHOCK GA-2200M-4AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 47.1 mm

  Trashësia kasës: 13.1 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

   

  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Ora botërore
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  149
 • G-SHOCK GM-2100N-2AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Classic

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 44.4 mm

  Trashësia kasës: 11.8 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Super ndriçim
  • Matja e hapave
  • Neo – ekran
  • Kundra vibrimit dhe goditjeve
  • Funksioni i levizjeve të dorës
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  249
 • G-SHOCK GA-2200MFR-3AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 47.1 mm

  Trashësia kasës: 13.1 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

   

  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Ora botërore
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  155
 • G-SHOCK GA-B2100-3AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 45.5 mm

  Trashësia kasës: 11.9 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Bluetooth® Smart
  • Smartphone time
  • 3 nivele ndriçimi
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Karikim Solar
  • Neo-ekran
  • Ora botërore
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • GPS i telefonit
  • Shumëgjuhëshe
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  165
 • G-SHOCK GA-B2100-2AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 45.5 mm

  Trashësia kasës: 11.9 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Bluetooth® Smart
  • Smartphone time
  • 3 nivele ndriçimi
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Karikim Solar
  • Neo-ekran
  • Ora botërore
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • GPS i telefonit
  • Shumëgjuhëshe
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  165
 • G-SHOCK GA-B2100C-9AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 45.5 mm

  Trashësia kasës: 11.9 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Bluetooth® Smart
  • Smartphone time
  • 3 nivele ndriçimi
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Karikim Solar
  • Neo-ekran
  • Ora botërore
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • GPS i telefonit
  • Shumëgjuhëshe
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  179
 • G-SHOCK GA-2100-1A1ER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Carbon

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 45.4 mm

  Trashësia kasës: 11.8 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED automatike
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Rezistenc magnetike
  • Ora botërore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Funksioni i kronometër – 1/1000 sek. – 100 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 orë (me përsëritje automatike)
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i shtyrjes
  • Shfaqja e shpejtësisë
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  135
 • G-SHOCK GA-2100SU-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Carbon

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 45.4 mm

  Trashësia kasës: 11.8 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED automatike
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Rezistenc magnetike
  • Ora botërore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Funksioni i kronometër – 1/1000 sek. – 100 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 orë (me përsëritje automatike)
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i shtyrjes
  • Shfaqja e shpejtësisë
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  135
 • G-SHOCK GXW-56BB-1ER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 53.6 mm

  Trashësia kasës: 17.5 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

   

  • Karikim solar
  • Radio
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  249
 • G-SHOCK GXW-56-1AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 53.6 mm

  Trashësia kasës: 17.5 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

   

  • Karikim solar
  • Radio
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  249
 • G-SHOCK GWX-5700SSN-1ER

  SPECIFIKAT

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia kasës: 15 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

   

  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  179
 • G-SHOCK GWX-5700SS-7ER

  SPECIFIKAT

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia kasës: 15 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

   

  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  179
 • G-SHOCK GWX-5600WB-5ER

  SPECIFIKAT

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia kasës: 15 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Radio
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  199
 • G-SHOCK GWX-5600WA-7ER

  SPECIFIKAT

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia kasës: 15 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Radio
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  181
 • G-SHOCK GW-3000M-4AER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 50 mm

  Trashësia kasës: 15 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED
  • Karikim solar
  • Radio
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  349
 • G-SHOCK GW-M5610U-1ER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 43 mm

  Trashësia kasës: 13 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED
  • Karikim solar
  • Radio
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  145
 • G-SHOCK GW-2320SF-1B4ER

  SPECIFIKAT

  Koleksioni: Solar

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Madhësia e kasës: 46 mm

  Trashësia kasës: 15 mm

  Materiali i rripit: Silikon

   

  • Dritë LED
  • Karikim solar
  • Radio
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Matësi i hapave
  • Neo – ekran
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  199

Main Menu