• LOTUS 50013/5

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  48 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  – Zgjedhja e telefonit përmes aplikacionit.
  – Modaliteti sportiv. Modaliteti i tij shumësportësh ka sisteme për të gjurmuar të dhënat e ushtrimeve si ecja, vrapimi, çiklizmi, noti ose futbolli.
  – Presionin e gjakut
  – Monitor i rrahjeve të zemrës. Ndiqni rezultatet e ushtrimeve tuaja.
  – Muzika në distancë dhe kontrolli i kamerës
  – Gjetësi i telefonit. Gjeni celularin tuaj duke shtypur vetëm një buton.
  – Kujtesa e ulur
  – Kalendari dhe kalkulatori
  – Njoftimet
  – Monitorimi i gjumit
  – 5 alarme
  – Numër i hapave
  – Kronometri
  – Përgjigjuni telefonatave dhe flisni përmes telefonit tuaj.
  – Lidhje me Bluetooth.
  – E pajtueshme me IOS

   

   

  139
 • LOTUS 50013/4

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  48 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  – Zgjedhja e telefonit përmes aplikacionit.
  – Modaliteti sportiv. Modaliteti i tij shumësportësh ka sisteme për të gjurmuar të dhënat e ushtrimeve si ecja, vrapimi, çiklizmi, noti ose futbolli.
  – Presionin e gjakut
  – Monitor i rrahjeve të zemrës. Ndiqni rezultatet e ushtrimeve tuaja.
  – Muzika në distancë dhe kontrolli i kamerës
  – Gjetësi i telefonit. Gjeni celularin tuaj duke shtypur vetëm një buton.
  – Kujtesa e ulur
  – Kalendari dhe kalkulatori
  – Njoftimet
  – Monitorimi i gjumit
  – 5 alarme
  – Numër i hapave
  – Kronometri
  – Përgjigjuni telefonatave dhe flisni përmes telefonit tuaj.
  – Lidhje me Bluetooth.
  – E pajtueshme me IOS

   

   

  139
 • LOTUS 50013/2

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  48 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  – Zgjedhja e telefonit përmes aplikacionit.
  – Modaliteti sportiv. Modaliteti i tij shumësportësh ka sisteme për të gjurmuar të dhënat e ushtrimeve si ecja, vrapimi, çiklizmi, noti ose futbolli.
  – Presionin e gjakut
  – Monitor i rrahjeve të zemrës. Ndiqni rezultatet e ushtrimeve tuaja.
  – Muzika në distancë dhe kontrolli i kamerës
  – Gjetësi i telefonit. Gjeni celularin tuaj duke shtypur vetëm një buton.
  – Kujtesa e ulur
  – Kalendari dhe kalkulatori
  – Njoftimet
  – Monitorimi i gjumit
  – 5 alarme
  – Numër i hapave
  – Kronometri
  – Përgjigjuni telefonatave dhe flisni përmes telefonit tuaj.
  – Lidhje me Bluetooth.
  – E pajtueshme me IOS

   

   

  139
 • LOTUS 50013/1

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  48 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  – Zgjedhja e telefonit përmes aplikacionit.
  – Modaliteti sportiv. Modaliteti i tij shumësportësh ka sisteme për të gjurmuar të dhënat e ushtrimeve si ecja, vrapimi, çiklizmi, noti ose futbolli.
  – Presionin e gjakut
  – Monitor i rrahjeve të zemrës. Ndiqni rezultatet e ushtrimeve tuaja.
  – Muzika në distancë dhe kontrolli i kamerës
  – Gjetësi i telefonit. Gjeni celularin tuaj duke shtypur vetëm një buton.
  – Kujtesa e ulur
  – Kalendari dhe kalkulatori
  – Njoftimet
  – Monitorimi i gjumit
  – 5 alarme
  – Numër i hapave
  – Kronometri
  – Përgjigjuni telefonatave dhe flisni përmes telefonit tuaj.
  – Lidhje me Bluetooth.
  – E pajtueshme me IOS

   

   

  139
 • LOTUS 50008/3

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  46 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  • Alarmi
  • Treguesi i baterisë
  • Jetëgjatësia e baterisë
  • Bluetooth
  • Bateria e karikueshme
  • Karikimi përmes rrymës
  • Chonograph
  • Dita dhe data
  • Treguesi i postës elektronike
  • Lidhet me iOS
  • Ekrani i mesazheve
  • Ekrani i shpejtësis
  • Kronometri
  • Ekrani me touch
  • Modaliteti i dridhjeve
  99
 • LOTUS 50008/2

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  46 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  • Alarmi
  • Treguesi i baterisë
  • Jetëgjatësia e baterisë
  • Bluetooth
  • Bateria e karikueshme
  • Karikimi përmes rrymës
  • Chonograph
  • Dita dhe data
  • Treguesi i postës elektronike
  • Lidhet me iOS
  • Ekrani i mesazheve
  • Ekrani i shpejtësis
  • Kronometri
  • Ekrani me touch
  • Modaliteti i dridhjeve
  99
 • LOTUS 50006/1

  SPECIFIKAT

  LOTUS DIGITAL

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  46 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Alarmi
  • Treguesi i baterisë
  • Jetëgjatësia e baterisë
  • Bluetooth
  • Bateria e karikueshme
  • Karikimi përmes rrymës
  • Chonograph
  • Dita dhe data
  • Treguesi i postës elektronike
  • Lidhet me iOS
  • Ekrani i mesazheve
  • Ekrani i shpejtësis
  • Kronometri
  • Ekrani me touch
  • Modaliteti i dridhjeve
  99
 • LOTUS 18808/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  43 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  249
 • LOTUS 18805/3

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  42 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  239
 • LOTUS 18805/2

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  42 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  239
 • LOTUS 18803/3

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  43 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  229
 • LOTUS 18801/2

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  44.5 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  289
 • LOTUS 18791/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  35 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  99
 • LOTUS 18788/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  37 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  139
 • LOTUS 18784/2

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  39 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  99
 • LOTUS 18784/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  39 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  99
 • LOTUS 18780/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  38 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

   

   

  99
 • LOTUS 18777/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  38 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

   

   

  89
 • LOTUS 18774/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  40 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  119
 • LOTUS 18773/1

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës:  40 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

   

   

  119

Main Menu