Si të ndryshoni rripin e orës tuaj në pak sekonda.

Dëshironi të ndryshoni rripin e orës tuaj?

Tani mund të ndryshoni stilin tuaj sipas dëshirës tuaj, sipas veshjeve dhe dëshirave tuaja! Ndryshimi bëhet shumë shpejt falë rripave tanë të këmbyeshëm, mjaftojnë disa sekonda për të transformuar orën tuaj.

Sistemi i integruar i rripave ju lejon të transformoni orën tuaj me vetëm pak sekonda. Ndryshoni rripat pa mjete, gishtat janë gjithçka që ju nevojitet dhe do të shmangni gërvishtjet e orës. Gjithçka që duhet të bëni është të kontrolloni që rripi të përshtatet siç duhet përpara se të vendosni orën. Parimi është shumë i thjeshtë: ju vendosni për çdo gjë! Ju përshtatni numrat që zotëroni me rripat e zgjedhjes suaj. Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë rripash. Nuk keni pse të blini disa ora, kur mund të merrni rripat dhe krijoni orën që dëshironi!

Për t’u njohur me gamën e plotë të rripave, ju lutem klikoni këtu

Main Menu